Yes! De nieuwe website!

Het duurde eventjes, en het is nog steeds even wennen aan het nieuwe systeem voor uw beheerder, het WordPress systeem. Maar vooralsnog is de site nu volledig operationeel. Alle informatie die belangrijk is voor onze leden, is voorhanden, zoals het lesprogramma en het lesrooster. Bij contributies vind u de info over lesgelden, in- en uitschrijven en dergelijke.

De site is kleiner en compacter geworden. De oude site bestond uit vele pagina’s en weer subpagina’s. Na enig onderzoek kwamen we tot de constatering dat vele pagina’s niet of nauwelijks nog bekeken werden, dus hebben we deze achterwege gelaten.
Dit maakt dat de site ook sneller kan laden. Mocht dat op uw computer niet het geval zijn, dan is het vaak een oorzaak die gevonden kan worden bij uw internet-provider.
Zo bleek dat ook bij mij het geval te zijn. Een nieuwe modem/router is daarom al in bestelling.

Verder is er de directe link met Facebook en Twitter, waar direct de laatste veranderingen en nieuws op gepubliceerd kunnen worden, samen met de nieuwe interactieve website. Rechts bovenin vind u de kleine logo’s die u meteen naar Facebook en Twitter brengen. Onderaan de website vind u dezelfde logo’s, alsmede het contactformulier waarmee u direct kunt communiceren met het secretariaat.

We zijn trots dat SSS-Elburg weer een stukje professioneler, eigentijdser en moderner is geworden.
Tot ziens!

Angelo Sijbel
Beheerder