Hallo allemaal, chris

 

Ik ben Chris Hengeveld, getrouwd met Trudy. Wij hebben samen 2 uit China geadopteerde dochters: Noa en Luna. Noa is in 2002 naar Nederland gekomen; Luna in 2005.

Beide dochters turnen – met veel plezier – bij SSS Elburg.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een accountantskantoor in Kampen, genaamd TAMEK Groep Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Omdat mijn beide dochters bij SSS turnden, ontstond er automatisch een betrokkenheid bij de vereniging. Toen ik voor een bestuursfunctie bij SSS werd gevraagd had ik daarom niet veel bedenktijd nodig. 

 

In mijn vrije tijd ben ik – naast Voorzitter (m.i.v. 24 Maart 2015) van SSS – ook penningmeester van Stichting Kerst in de Vesting, Oudheidkundige Vereniging ArentthoeBoecop, Lokale Omroep Elburg en ’t Huiken. Bovendien begeleid ik de gemeentezang op het orgel tijdens de zondagse erediensten (in diverse kerken).

Al met al ben ik nogal druk met mijn werk en het verenigingsleven. Ik doe dit alles echter met veel plezier. Ik hoop dat ik mij – naast mijn werk – tot in lengte van jaren mag inzetten voor de maatschappij.