Hallo allemaal,

marloes

 

Ook mij is gevraagd om mezelf even voor te stellen.

Ik ben Marloes Stuurop en ben geboren op 17 september 1983.

Vanaf mijn 4e jaar heb ik altijd met veel plezier bij ODI ’t Harde op gym gezeten. Op mijn 12e verhuisde ik naar Elburg en moest ik mijn vertrouwde club in ’t Harde verlaten.

Maar gelukkig kon ik gelijk terecht bij S.S.S in Elburg.

Rond mijn 15e werd ik gevraagd om te komen helpen bij de kleutergroepen. Deze werden toentertijd nog les gegeven door Joke Ijdens. Van Joke heb ik de beginselen van het turnen/lesgeven mogen leren.

Al snel leek het mij leuk om ook eens bij de selectie te gaan helpen. Wat begon met een uurtje in de week helpen is uitgegroeid tot een prachtige ‘verslaving’.

Op dit moment geef ik samen met Louis Drost op dinsdagavond, woensdagmiddag en donderdagmiddag/donderdagavond de selectie les. Ook probeer ik op donderdagmiddag de aanstormende talentjes klaar te stomen voor de wedstrijdgroepen.

Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden, aangezien we ook nog bijna iedere zaterdag van november t/m mei wedstrijden hebben. Maar dit heb ik graag voor de mei

den over!

 

Ik geef dan ook nog steeds met heel veel plezier les en zou niets liever doen!

Ik hoop dan ook dat ik nog heel veel jaren, samen met Louis, les mag blijven geven bij S.S.S.!
En natuurlijk blijven we een heel klein beetje hoop houden op een prachtige eigen accommodatie zodat de turn(st)ers van S.S.S. zich optimaal kunnen ontwikkelen!

 

En mochten jullie benieuwd zijn wat de dames allemaal kunnen, zijn jullie natuurlijk van harte welkom om een keer te komen kijken bij één van de lessen!