Hallo allen,

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Marrit Zoet geboren in Nijmegen op 10 mei 1986. Sinds maart 2016 ben ik actief als lesgevende bij ODI.
Toen ik in groep 7 zat, ben ik een keertje gaan kijken naar een turnles bij mij in de buurt, van gymnastiek- en turnvereniging de Hazenkamp. Ik dacht: dit is wat voor mij! Ik ben op turnen gegaan en van daaruit ook gelijk gaan assisteren bij de groepen die voor mijn eigen groep turnden.
Daarnaast heb ik met vriendinnen veel geholpen bij de Hazenkamp met turninstuiven, clubkampioenschappen en springwedstrijden.
Doordat ik na de Havo in Zwolle ging studeren (aan de sportacademie), was het niet meer mogelijk voor mij om te assisteren bij de Hazenkamp. Daarnaast bleef ik wel als vrijwilliger actief (wat ik nu nog steeds doe) met het organiseren van de clubkampioenschappen, springwedstrijden en het kamp. Na de sportacademie heb ik nog een studie afgerond aan de
universiteit van Groningen in Onderwijskunde.
Na 5 jaar in Zwolle gewoond te hebben, ben ik naar Elburg verhuisd en samen gaan wonen. Natuurlijk wilde ik ook in Elburg en omgeving actief zijn in de sport. Ik geef op dit moment les bij verschillende turnverenigingen met verschillende doelgroepen; meidenturnen 12+,
Zumba, kleutergym, volwassenen (50+) en seniorengym. De variatie in doelgroepen en lessen maakt het erg leuk om les te geven in de sport.
Naast het turnen vind ik het ook erg leuk om op wintersport te gaan en dan om te skiën. Ook houd ik ervan om culturele uitstapjes te maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn lessen? Kom een keer langs!

Groeten, Marrit Zoet

Fto's Marrit