Hallo iedereen, Paula foto


Ik wil me bij deze voorstellen:
Mijn naam is Paula Buning en sinds 1 januari 2000 ben ik de penningmeester/ ledenadministratie van onze Gymnastiek vereniging.
Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we twee kinderen. Wij wonen sinds 1993 weer in Nederland. Onze dochter, Jolanda, sinds juni 1995 en onze zoon, Richardt, zijn vrouw Stella, en onze twee kleinzoons (Connor en Kyle) sinds 2002. Ik ben heel blij dat allebei onze kinderen nu ook in Nederland zijn. Het werd in Zuid Afrika te gevaarlijk.
Ik ben in ‘t Harde begonnen met aerobics bij O.D.I. Later zijn we naar Elburg verhuisd en sinds januari 1996 ben ik lid van S.S.S.
Bij de ledenvergadering van 18/2/1998 zijn we met een actie comité begonnen en hebben we meteen een grote sinaasappel actie gehouden; die goed verlopen is.
Ook heb ik me toen opgegeven voor een jury cursus en ben ik op 29/4/98 voor mijn nationaal C Brevet geslaagd. Van het NWS Turnen zijn we naar het LOS systeem gegaan, toen naar NTS en nu in dit nieuwe seizoen 2009/2010 gaat het jury systeem weer veranderen.
In januari 1999 ben ik begonnen met een yoga les en dat gaat nog steeds prima. Natuurlijk ga je dan ook meedoen aan de reanimatiecursussen die in mei en juni 1999 werden gehouden, en twee keer per jaar moeten de herhalingen bijgehouden worden, en dat doe ik nog steeds.
Ondertussen heeft S.S.S. de yogalessen, die via St.Wiel werd gegeven, in september 2007 overgenomen, dus zijn er nu 3 yogalessen per week.
Zo, nu weten jullie het een en ander over jullie penningmeester en ledenadministratie.