Hallo,

De komende tijd zullen hier foto’s, video’s en teksten geplaatst gaan worden, in verband met het 100-jarig bestaan van onze geliefde vereniging!
Houdt deze pagina in de gaten, tesamen met onze Facebook en Twitter pagina’s.

 

Proost!

Proost! We hebben een fantastische opening gehad van het jubileumjaar in ’t Huiken, bedankt voor alle inzet van onze leiding, assistenten, vrijwilligers en commissieleden!

Welnu, de eerste viering is een feit. Afgelopen Zaterdag werd de eerste grote viering gehouden in Gemeenschapscentrum ’t Huiken, en dat was meteen al een groot succes. Mede door de inspanningen van de vele vrijwilligers, de leiding, de assistenten, en ook onze geweldige leden die mee wilden werken aan deze dag. En het heugelijke en tevens bijzondere feit dat onze Gymvereniging al 100 jaar bestaat!

We hebben al wat foto’s en video’s binnengekregen, er staan er al wat op Facebook, maar die worden hier ook geplaatst natuurlijk. Niet iedereen heeft Facebook tenslotte en waar heb je anders ook een site voor?
Dus bij deze alvast wat foto’s;

Maar eerst deze mooie korte film, met interviews (met o.a. onze voorzitter) en de impressie van de dag:

100 jaar SSS-Elburg door de LOE
IMG-20170903-WA0008

IMG-20170903-WA0007
IMG-20170903-WA0004

Wat een prachtige taart!!

IMG-20170903-WA0003

IMG-20170903-WA0002

Mevrouw Minderhout snijdt de taart aan……

IMG-20170903-WA0001

9255_1

Het moment voordat de ballonnen worden opgelaten..

Dit filmpje laat zien hoe de ballonnen de lucht in gaan:

De Ballonnen de lucht in!

 

 

Ondertussen in de andere zalen waren er demonstraties van Yoga en Steps Aerobics:

yoga2yoga1steps2steps1publiek2

Onder grote belangstelling van het publiek:

publiek1podium1

 

Bekijk HIER de Foto’s van de LOE!

Prachtige HD foto’s van onder meer de opening van het Jubileum, overhandiging van bloemen en blijken van waardering voor het bestuur, leiding en vrijwilligers.

 

***********************************************    ********************************   **********************************************************

In het kader van het 100-jarig jubileum van SSS-Elburg is het wellicht ook interessant in onze historische archieven te duiken. Hier wordt de geschiedenis en het ontstaan van onze gymvereniging beschreven en uitgebeeld met een aantal mooie foto’s uit de tijden van weleer.
Natuurlijk in eerste instantie onze eigen geschiedenis pagina!

Kijk HIER

En dan nog foto’s die ons een hele poos geleden werden geschonken door Henk Oosting, de man van Alie Oosting, die ooit ook de Selectie trainde, en Gymnastiek, en uiteindelijk Bodyfit Conditiegym.

Bekijk HIER  die prachtige collectie oude foto’s!