Op dit moment worden wij al door meerdere adverteerders en kledingsponsors voor de Selectie financieel ondersteund. Wij zijn daar zeer gelukkig mee.

Niettemin is onze Vereniging altijd op zoek naar betrokken Sponsors die hun goede naam aan onze Vereniging willen verbinden voor een kortere of langere periode.
Zoals iedereen weet heeft politiek Den Haag besloten de subsidie voor velerlei verenigingen te reduceren en zelfs geheel te ontzeggen. Daardoor is de financiële armslag die verenigingen hadden behoorlijk afgenomen.

Sport Staalt Spieren is een sportvereniging die al zeer lang bestaat. Al vanaf 1917 verzorgen wij een Gymnastiek programma, dat zich in de loop der jaren heeft uitgebreid naar velerlei disciplines en vormen van beweging. S.S.S. zou men als cultureel erfgoed van Elburg kunnen bezien. Het is onderdeel van de geschiedenis van onze van oudsher vissersstad, waar vele Oud-Elburgers bij betrokken zijn geweest. Gerenommeerde families als Van Triest, van ’t Hul, Hulst, Postema en ga zo maar door hebben hun stempel gedrukt op de rijke geschiedenis van onze vereniging, die vele generaties al zijn deuren heeft opengesteld voor iedereen die wat wilde doen op een sportieve manier.
Het is telkens ook weer een behoorlijke klus geweest voor de verschillende besturen in de loop der jaren de vereniging financieel gezond en draaiende te houden. Tenslotte moest de leiding betaald worden, er moest zaalhuur betaald worden, materialen moeten aangeschaft worden (dit zijn vooral grote uitgaven), een forse contributie aan de K.N.G.U., maar ook moest er telkens weer wat geld overblijven voor speciale evenementen.

Tot nu toe gaat dat allemaal goed. Het vergt creativiteit en inventiviteit.
Financiële ondersteuning van een officiële sponsor zou het ten ene male wel makkelijker maken onze kosten te dekken en een grotere financiële reserve op te bouwen. Daarnaast is er een groot voordeel voor de sponsor; zijn naam en bedrijf worden onlosmakelijk verbonden bij elke activiteit die het S.S.S. onderneemt en bij elke vorm van publiciteit die onze vereniging zoekt en gebruikt.
S.S.S. is een gezonde Gymnastiek vereniging met een zeer goede naam en reputatie. Dit werkt alleen maar in het voordeel van de sponsor, ons inziens. Wij zijn ervan overtuigd dat een samenwerking groot voordeel voor beide partijen betekent.

 

Hoe gaat e.e.a. dan in zijn werk?

Er zijn meerdere opties mogelijk voor een sponsor van onze vereniging:
Zoals U kunt constateren beschikt S.S.S. over een eigen website. Vermelding van Uw bedrijf is dan meteen een voor de hand liggende mogelijkheid. Met gemiddeld 30 bezoekers per dag, beschikt u al direct over een prima reclamemiddel. Meerdere kledingsponsors gingen u al voor.
S.S.S. heeft om en nabij 500 leden tot nu toe.

Eenmaal per jaar organiseren wij Clubkampioenschappen. Wellicht in de toekomst komt daar nog een evenement bij; Club Doe Dag. Op beide evenementen is het wellicht mogelijk reclame te maken, bijvoorbeeld in de vorm van een mobiel reclamebord die daar geplaatst kan worden.

Dan zijn er nog onze groepen Selectie meisjes en jongens, die regelmatig ‘acte de présence’ geven bij wedstrijden.

Ook hier liggen mogelijkheden de club te sponsoren door bijvoorbeeld vermelding van Uw bedrijf op de kleding die zij dan dragen. Meebetalen aan materiaal zoals sporttassen of kleding voor de leiding zijn ook mogelijkheden. Dit vergt wel wat meer investering van U als sponsor.

Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit U als sponsor kunt kiezen. Van slechts de vermelding op de website tot algehele sponsoring zelfs. Natuurlijk kan dit allemaal besproken worden met ons bestuur. Zij zullen U graag te woord staan.

Voor meer informatie en/of verdere bespreking kunt u het beste contact opnemen met een van onze bestuursleden. Klik hier voor de telefoonnummers.

Kijkt u ook eens in hoeverre wij een ‘sponsor-constructie’ hebben weten op te zetten in samenwerking met Tip Personeelsdiensten in Nunspeet. Dit is een mooi praktijkvoorbeeld hoe e.e.a. in zijn werk kan gaan. Klik hier!